Autentificare

Resetare parola

Imagini evenimente

FORMULAR DE INSCRIERE SPEED DATING
ATENTIE ! Datele completate trebuie sa fie reale. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prin completarea acestui formular acceptati termenii si conditiile de participare precum si politica de stocare, prelucrare, acces, rectificare si stergere a datelor dvs. de inscriere in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016.

Bine ati venit!

Denumiti fisierul incarcat ca poza cu numele username.jpg,png,gif. De exemplu, daca ati ales ca username, Marius1970, poza incarcata se va numi Marius1970.jpg sau Marius1970.png sau Marius1970.gif.

IMPORTANT ! Dupa completarea acestui formular, pentru a finaliza inscrierea, acceseaza meniul "EVENIMENTE" si inscrie-te la un eveniment.

* Datele dumneavoastra personale introduse in acest formular sunt prelucrate de catre Perfectdating, in conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016, in scopul facilitarii intemeierii relatiilor de cuplu in urma participarii la evenimentele de socializare organizate de noi. Detalii suplimentare in acest sens regasiti accesand meniul ”Conditii de participare”, capitolul ”Politica de stocare, prelucrare, acces, rectificare si stergere a datelor cu caracter personal completate in formularul de inscriere”.