Autentificare

Resetare parola

Imagini evenimente

POLITICA DE STOCARE, PRELUCRARE, ACCES, RECTIFICARE SI STERGERE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL COMPLETATE IN FORMULARUL DE INSCRIERE

In urma completarii formularului de inscriere de pe site-ul perfectdating.ro va exprimati consimtamantul pentru stocarea datelor completate in baza de date a acestui site, precum si pentru prelucrarea efectuata asupra acestora si anume, transmiterea datelor dvs. de contact (nume, prenume, telefon si adresa de e-mail) acelor persoane cu care v-ati potrivit in optiunile dvs. in urma participarii la evenimentele noastre. Comunicarea acestor date se face numai in baza exprimarii reciproce a acordului persoanelor participante la eveniment, prin marcarea cu “DA” in coloana “Doresc datele de contact ale persoanei (DA/NU)”, pe formularul de participare la eveniment.

De asemenea, prin completarea formularului de inscriere va exprimati acordul de a primi pe adresa de e-mail si/sau telefonic informari referitoare la urmatoarele noastre evenimente.


Perioada de stocare a datelor

Datele personale completate de dvs. pe formularul de inscriere pe site sunt stocate in baza noastra de date pana la solicitarea dvs. de stergere a acestora, care se poate realiza prin trimiterea unei cereri in acest sens, cu subiectul ”stergere date”, pe adresa de e-mail: contact[@]perfectdating.ro.

Datele de contact ale operatorului

Pentru orice clarificari ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic, datele noastre de contact fiind:

Echipa Perfectdating

Telefon: 0763643491

E-mail: contact[@]perfectdating.ro

Scopul prelucrarii , temeiul legal si destinatarii acestor date

Avand in vedere ca echipa noastra isi propune prin evenimentele organizate sa creeze un cadru placut si o atmosfera de socializare intre participanti, scopul prelucrarii datelor cu caracter personal introduse de dvs. in formularul de inscriere pe site-ul perfectdating.ro il constituie exclusiv facilitarea intemeierii relatiilor de cuplu prin schimbul de date de contact (nume, prenume, telefon si adresa de e-mail) intre participantii la evenimentele noastre, in baza acordului reciproc al acestora, exprimat pe formularele de participare la evenimente.

In consecinta, temeiul legal al stocarii si prelucrarii datelor il constituie consimtamantul persoanelor participante, exprimat la momentul completarii formularului de inscriere pe site, cat si al completarii formularului de participare la eveniment, iar destinatarii datelor dvs. de contact mentionate anterior sunt acele persoane agreate de dvs. in cadrul evenimentelor la care ati participat. Prin persoana agreata de participant in cadrul evenimentelor Perfectdating se intelege acea persoana marcata cu “DA” in coloana “Doresc datele de contact ale persoanei (DA/NU)” de pe formularul de participare la eveniment. Prin aceasta, participantul isi exprima dorinta de a-i fi comunicate de catre organizatori datele de contact (nume, prenume, telefon si adresa de e-mail) ale persoanei marcate cu “DA” in coloana mentionata mai sus, precum si acordul ca datele sale de contact sa fie comunicate persoanei agreate. Schimbul efectiv de date de contact se face doar in cazul in care atat participantul cat si persoana agreata de acesta si-au inscris “DA” reciproc pe formularul de participare la eveniment.

Drepturile persoanelor inscrise pe site-ul perfectating.ro

 Echipa Perfectdating asigura respectarea drepturilor persoanelor inscrise pe site-ul perfectdating.ro, in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, respectiv al schimbului de date de contact intre participantii la evenimente, in baza acordului reciproc al acestora, in conformitate cu Regulamentul (UE) 679/2016.

Persoanele inscrise pe site-ul perfectdating.ro au posibilitatea exercitarii drepturilor lor, dupa cum urmeaza:

 • Dreptul de retragere a consimtamantului

Retragerea consimtamantului  dvs. privind stocarea datelor in baza de date a acestui site sau prelucrarea acestora, o puteti realiza in orice moment, in mod gratuit, prin transmiterea unui e-mail pe adresa contact@perfectdating.ro cu subiectul „retragere consimtamant”. In consecinta, datele dvs. vor fi sterse din baza noastra de date.
• Dreptul de a depune o plangere in fata
Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
• Dreptul de a va adresa justitiei;
• Dreptul de acces;

 Aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare a prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, aveti dreptul de acces la datele respective.
• Dreptul la rectificare;
Aveti are dreptul de a obtine de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc. Tinandu-se seama de scopul in care au fost prelucrate datele, aveti dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.

Accesul si rectificarea datelor pe care le-ati introdus la inscriere se poate realiza chiar de catre dvs., dupa logarea cu utilizatorul si parola dvs., prin plasarea mouse-ului in coltul din dreapta sus al ecranului si accesarea optiunii ”Ëdit my profile”. Modificarile pe care doriti sa le efectuati asupra datelor dvs. se vor salva actionand butonul ”Update”.
• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

In situatiile in care datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopului, s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare, va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea, aveti dreptul de a obtine stergerea datelor care va  privesc, fara intarzieri nejustificate. Stergerea datelor dvs. din baza noastra de date se obtine, asa cum am specificat anterior, printr-o cerere trimisa in format electronic, cu subiectul ”stergere date”, pe adresa de e-mail: contact@perfectdating.ro.

 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  Aveti dreptul de a obtine din partea noastra la restrictionarea prelucrarii, asa cum se precizeaza in art. 18 din Regulamentul (UE) 679/2016, in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:
  (a) contestati exactitatea datelor, pentru o perioada care permite verificarea exactitatatii acestora;
  (b) prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  (c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dvs. ni le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  (d) v-ati opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din Regulamentul (UE) 679/2016, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor dvs.

Trebuie sa mentionam insa ca, in cazul datelor stocate in baza de date Perfectdating, exercitarea dreptului de restrictionare a prelucrarii nu ar avea sens, intrucat daca se constata inexactitati ale datelor existente pe numele dvs. in baza noastra de date, fapt ce este putin probabil, datele fiind introduse chiar de dvs. in formularul de inscriere pe site, aceste date pot fi corectate oricand tot de catre dvs., urmand instructiunile mentionate anterior la descrierea dreptului de rectificare.

 • Dreptul la portabilitatea datelor
  Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti de asemena dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, in cazul in care:
  (a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant (in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul (UE) 679/2016);

(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.

Cu toate acestea, in cazul in care decideti transferarea datelor dvs. unui alt operator cu activitate similara cu cea desfasurata de noi, modalitatea cea mai facila de a realiza acest lucru este aceea de a solicita stergerea datelor dvs. din baza noastra de date si a va inscrie datele dvs. pe site-ul operatoruiui la care doriti sa va transferati, prin completarea unui formular de inscriere similar cu cel pe care l-ati completat la inscrierea pe site-ul nostru.

 • Dreptul la opozitie

In orice moment, aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situaţia particulară în care va aflati, prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc. Exercitarea dreptului de opozitie se poate realiza inclusiv prin mijloace automate.

In acest caz, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, respectiv nu vom mai trimite datele dvs. de contact persoanelor agreate de dvs. in cadrul evenimentelor la care ati participat.

 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
  Acest drept nu este aplicabil in cazul in care decizia:
  (a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dvs. si un operator de date;
  (b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale dvs.; sau
  (c) are la baza consimtamantul dvs. explicit.

 

     TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE 

 1. Participantii inscrisi la evenimente trebuie sa aiba minim 20 de ani
 2. Informatiile personale cu care va inregistrati pe site trebuie sa fie reale. Paricipantii sunt singurii responsabili pentru veridicitatea datelor furnizate organizatorilor evenimentului si celorlalti participanti
 3. Nu este permisa schimbarea datelor de contact (telefon, adresa de email, nume) intre parteneri in timpul conversatiei
 4. Nici unul dintre participanti nu va folosi limbaj vulgar, ofensator sau cu conotatii sexuale
 5. Fiecare persoana inscrisa va achita suma de 50 ron la inceputul evenimentului (taxa include si o bautura de la bar)
 6. In cazul in care participarea uneia din persoane nu este posibila la evenimentul la care s-a inscris ( din diverse motive: fie ca varsta nu corespunde categoriei la care s-a inscris sau sunt prea multi participanti pentru acel eveniment ) respectiva persoana va fi trecuta pe lista participantilor la urmatorul eveniment ce va avea loc pentru categoria sa de varsta
 7. Nu pot participa la evenimente persoanele aflate in stare de ebrietate. 

      POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

            Toate informatiile personale si adresele de email pe care le furnizati organizatorilor cu ocazia inregistrarii la evenimentele speed-dating sunt strict confidentiale si vor fi folosite doar in scopul in care au fost colectate. Astfel, telefoanele, adresele de email, numele si prenumele participantilor vor fi transmise dupa incheierea evenimentului exclusiv persoanelor cu care v-ati ” potrivit” in alegerile inscrise pe formularele de participare. 

      POLITICA DE ANULARE A EVENIMENTELOR 

            Organizatorii vor depune toate eforturile pentru ca evenimentele sa aiba loc la data si in locatia comunicata. Cu toate acestea, in cazuri cu totul exceptionale, in anumite conditii cum ar fi: neintrunirea numarului de participanti la eveniment sau alte probleme aparute neasteptat, legate de locatia evenimentului, echipa Perfectdating isi rezerva dreptul de a anula sau amana evenimentul la o data comunicata ulterior. In acest caz, taxa de participare nu va fi perceputa sau daca a fost deja achitata va fi returnata paricipantilor, ea urmand a fi perceputa la data desfasurarii evenimentului.

           De asemenea, oricare dintre persoanele inscrise la un eveniment poate anula participarea sa prin trimiterea unui email de instiintare la adresa contact@perfectdating.ro sau a unui SMS la numarul de telefon 0763643491. Anularea participarii se a face cu cel putin 48 de ore inaintea evenimentului, pentru a nu perturba organizarea acestuia.

  POLITICA DE SECURITATE A DATELOR

Asigurarea securitatii datelor stocate se face prin accesul restrictionat la baza de date a site-ului perfectdating.ro, folosind utilizator si parola de administrator, la care au acces exclusiv membrii Echipei Perfectdating. Blocarea ecranului calculatorului in timpul repaosului si accesul securizat la computer sunt alte masuri ce impiedica accesul neautorizat la datele stocate in baza noastra de date.

In plus, fiecare persoana inscrisa pe site are acces la propriile date personale pe care le-a completat in formularul de inscriere prin logarea cu utilizator si parola proprie pe site-ul perfectdating.ro

Transmiterea datelor de contact ale persoanelor agreate in cadrul evenimentelor Perfectdating se face in deplina siguranta, printr-un mesaj trimis pe adresa de e-mail personala a participantilor, accesata in mod securizat de catre acestia cu utilizator si parola proprie. Prin aceasta modalitate, datele transmise nu pot fi accesate de catre persoane neautorizate.

Datele care se transmit persoanelor agreate in cadrul evenimentelor respecta principiul “reducerii la minim a datelor”, astfel fiind trimise persoanelor agreate de participanti doar datele cu caracter personal necesare scopului prelucrarii si anume, facilitarea intemeierii relatiilor de cuplu, aceste date fiind: nume, prenume, telefon si adresa de e-mail.

In scopul prevenirii pierderii/distrugerii datelor din baza noastra de date, reprezentantii Echipei Perfectdating executa copii de siguranta ale bazei de date la intervale regulate de timp. De asemenea, folosirea unui antivirus actualizat permite pastrarea datelor in deplina securitate.